VIP VLIE

Geheel VIP verzorgd van Harlingen tot Harlingen!

Ideaal voor uw bedrijfsuitje – teamuitje – relatiedag (vanaf 40 personen).

Overtocht

Wij reserveren plaatsen voor auto’s op een parkeerterrein in Harlingen. Of regelen wij voor u exclusief busvervoer? U vaart met een speciaal, voor uw bedrijfsuitje, gecharterd motorschip op een tijdstip naar keuze naar Vlieland. U hebt het schip dus exclusief beschikbaar voor uw gezelschap! Vaartijd ongeveer twee uur. Aan boord uiteraard koffie met lekkers.

Om meteen met enige actie te beginnen vaart dan een snelle rescueboot mee. Een aantal medewerkers kan zich meteen in een nautisch avontuur storten. De RIB komt langszij en neemt steeds groepjes mee om met hen het Wad op een geheel andere manier te ervaren.

Aankomst op Vlieland

Bij aankomst op Vlieland staan versnellingsfietsen gereed, die men tijdens het verblijf als vervoermiddel gebruikt. In de speciaal voor u geschreven route zijn de verschillende te kiezen activiteiten verwerkt. Natuurlijk daarbij een feestelijk welkom met een Vlielander kruidenbitter!

Activiteiten
De tocht gaat per fiets naar het westelijk deel van het eiland. Vanaf het Posthuys vervolgt u de tocht in een grote 4 WD truck: de Vliehors Expres. U gaat de grootste zandvlakte van Nederland op. U luncht bij het nostalgische reddingshuisje.

Na afloop volgt een keuze programma.

In overleg met u stellen we aan de hand van uw wensen en uw budget een arrangement op maat samen! Kiest u een aantal ingrediënten uit het VLIE-EVENT menu en wij maken het programma van uw bedrijfsuitje kloppend. Alle activiteiten sluiten op elkaar aan en er blijft ook voldoende ruimte over om in vrijheid te genieten van alle geneugten van Vlieland. Natuurlijk bestaat er ook de gelegenheid om het dorp te bekijken…. terrasjes, winkeltjes óf een harinkje bij de kar.

Vertrek

Het gecharterde schip vertrekt op een tijdstip naar keuze. Bijvoorbeeld 19.00uur. Aan boord een uitstekend buffet!

Ook ú hebt dan genoten van een onvergetelijke dag. Dit bedrijfsuitje blijft ieder nog lang bij!